Ασφάλεια & ποιότητα: οι βασικές μας αρχές

Στην Chr. Michakos S.A. διαθέτουμε σύστημα διαχείρισης ποιότητας και εφαρμόζουμε υψηλά πρότυπα ασφαλείας ώστε να προστατεύονται τόσο οι εγκαταστάσεις με τους ανθρώπους μας όσο και τα προϊόντα των πελατών μας.

Συστήματα GPS

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας συστήματα παρακολούθησης του στόλου μας (GPS), και προσφέρουμε ασφάλιση εμπορευμάτων κατά παντός κινδύνου μέχρι και το τελικό σημείο παράδοσης.

Σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων

Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε συνεργείο αυτοκινήτων, πλυντήριο και αντλία καυσίμων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διενεργεί τακτικό έλεγχο και συντήρηση των οχημάτων μας για την μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων σας.

Μέτρα ασφάλειας εμπορευμάτων & εγκαταστάσεων

Όλες μας οι εγκαταστάσεις και τα οχήματα μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα εμπορεύματα με ασφάλεια καθώς διαθέτουμε συστήματα πυρανίχνευσης, πυροπροστασίας, πυρόσβεσης, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, συναγερμό καθώς και υγειονομική προστασία.

Ασφάλεια μεταφοράς φορτίων

Για την καλύτερη δυνατή συντήρησή των οχημάτων μας διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας συνεργείο αυτοκινήτων με εξειδικευμένο προσωπικό με εξειδικευμένο προσωπικό, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, καθώς επίσης πλυντήριο και αντλία καυσίμων.