Ο στόλος μας

Υψηλά επίπεδα ασφάλειας και κορυφαία απόδοση

Με την συνεχή ανανέωση του στόλου μας, η εταιρεία έχει πετύχει να έχει στην κατοχή της φορτηγά οχήματα τελευταίας και προηγμένης τεχνολογίας. Για την καλύτερη δυνατή συντήρησή τους διατίθεται εντός των εγκαταστάσεων, συνεργείο αυτοκινήτων με το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό καθώς επίσης πλυντήριο και αντλία καυσίμων.

Ο στόλος αποτελείται από Ελκυστήρες (τράκτορες) με προδιαγραφες κινητήρων Euro 6, ψυκτικούς θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας με υπερσύγχρονα ψυκτικά μηχανήματα, μερικοί εκ των οποίων εξοπλίζονται και με υδραυλικές πόρτες και δίνουν τη δυνατότητα φόρτωσης σε έως και 3 διαφορετικές θερμοκρασίες, πλατφόρμες με κλειδιά για την φόρτωση containers, κουρτίνες για ξηρό φορτίο και βυτία υγρού φορτίου. 

  • 50 ελκυστήρες
  • 40 ψυκτικούς θαλάμους
  • 50 κουρτίνες
  • 30 πλατφόρμες 
  • 20 οχήματα διανομής
  • 2 βυτία

Εναρμονισμένοι με τα σύγχρονα πρότυπα για την μεταφορά και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων σε περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας, εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική υποστήριξη των πελατών μας, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις. 

Συγκεκριμένα, εξασφαλίζουμε την μεταφορά των φαρμάκων σε σύντομους χρόνους και σε συνθήκες πλήρως ελεγχόμενης και συνεχώς καταγραφόμενης θερμοκρασίας σε απόλυτη εναρμόνιση με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Οδηγίας GPD για την ορθή πρακτική Διανομής Φαρμάκων.

Στην εταιρεία μας έχουμε επενδύσει σε υψηλής ποιότητας οχήματα και μέσα με υδραυλικές πόρτες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των εμπορευμάτων, αλλά και των έμπειρων οδηγών μας. Τα 20 φορτηγά μας οχήματα διανομής για τις καθημερινές μεταφορές είναι χωρητικότητας έως 18 ευρωπαλετών, ψυκτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας & καταγραφικά θερμοκρασίας με την επιλογή εκτύπωσης ιστορικού.

Τα επικαθήμενα οχήματα μας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:

Κουρτίνα, Θάλαμος και Πλατφόρμα. Κάθε ένα από τα οποία εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες μεταφοράς, διανομής και φορτο-εκφόρτωσης προϊόντων. Ο στόλος μας αποτελείται από 52 κουρτίνες, 40 ψυκτικούς θαλάμους με σύγχρονα συστήματα GPS καταγραφικά θερμοκρασίας, 30 πλατφόρμες και 2 βυτία μεταφοράς υγρών τροφίμων.

Μήκος: 13,60 μέτρα

Πλάτος: 2,45 μέτρα

Ύψος: 2,90 μέτρα

Ωφέλιμος χώρος 13,60m: 33 Ευρωπαλέτες

Μικτό Βάρος: 42 τόνοι

Καθαρό βάρος: 25 έως 27 τόνοι

Μεταφορές
Χιλιόμετρα ανά μήνα
Τόνοι που μεταφέρθηκαν
Ικανοποιημένοι πελάτες